Filipović: Nikoli se stavljaju na teret reči za koje tvrdi da nije izgovorio
29/06/2022 14:35|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 293 |
|

RTV KIM, 29.06.2022. - Nikola Nedeljković koji je juče uhapšen na Gazimestanu tereti se da je počinio krivično "raspirivanja razdora i netrpeljivosti". Trenutno se nalazi u Policijskoj stanici u Prištini gde je i saslušan. Još uvek se ne zna da li postoji osnov za odrđivanje pritvora.

Porodica Nikole Nedeljkovića angažovala je advokaticu Jovanu Filipović za zastupanje njihovog uhapšenog sina. Kako nam je kazala Jovana Filipović, Nikola je saslušan i još uvek je u stanici Policije.

"Za ovo krivično delo stavljaju mu se na teret izgovorene reči za koje Nikola tvrdi da nije izgovorio, niti to mogu da potvrde bilo koji drugi svedoci koji su bili prisutni tamo. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem je da ne postoji nijedan materijalni dokaz i da se ceo postupak svodi na priči "rekla, kazala"", ističe Filipovićeva.

Zbog trajanja istrage, advokatica nije mogla da kaže koje su to reči koje je navodno Nikola izgovorio.

Na pitanje zašto je Nedeljković tokom hapšenja bio bez gornjeg dela odeće, ona kaže: "Bio je bez majice zato što mu je bilo vruće. To je razlog što je bio go do pojasa. Kada je išao ka autobusu kojim je planirao da se vrati kući njega su sačekali pripadnici Policije, tražili su da se legitimiše, on kod sebe nije imao ličnu kartu pošto mu je ona bila sa svim stvarima u autobusu", kaže Filipovićeva.

 

 

 


Komentari posetilaca