PKS: Sinoć pokazana snaga i moć Srpske liste na Kosovu
14/09/2017 15:39|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 973 |
|

 

Čaglavica, 14.09.2017. - Popis stanovništva, koji je doveo do ugrožavanja rada Crvenog Krsta i njegovih službenika, ustvari je samo deo kampanje Srpske liste i SNS-a na Kosovu kako bi došli do svakog domaćinstva, pretili i zastrašivali ljude pre lokalnih izbora i tako uticali na volju naroda, navodi se u saopštenju Partije ksoovskih Srba povodom privođenja nekoliko predstavnika Crvenog krsta i pretresa njihovih kuća od strane Kosovske policije.

„Već sinoć je pokazana sva „snaga i moć Srpske Liste na Kosovu“, kada je KPS hapsio sekretare Crvenog Krsta. Srpska lista i Kancelarija za KiM pokazali su „hrabrost“ i oštro osudili tu akciju. Takvu moć smo videli i u svim ranijim nastupima Kancelarije za KiM, gde ima puno oštrih reči, oslikanih vozova i jakih izjava, ali iza njih nema ni jednog dela koje bi olakšalo život Srbima na Kosovu“.

„Tražimo od Vlade Srbije da što hitnije preispita akcije i „popise“ koji se na Kosovu sprovode od strane institucija, a protivni su interesu Srba na Kosovu i protivni interesima ljudi koji su u te političke igre prevarom i na silu uključeni“, navodi se u saopštenju Partije kosovskih Srba.


Komentari posetilaca