Podrška Đokoviću iz Gračanice i poruka novinarima – a što snimaš, živ ti ja?
18/01/2022 14:30|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 483 |
|

Medija centar Čaglavica, 18.01.2022. - Predstavnici opštine Gračanica pokušali su danas novinarskoj ekipi Medija centra u Čaglavici da zabrane snimanje „skupa“ podrške Novaku Đokoviću u manastiru Gračanica.
 
Zamenik gradonačelnika Milan Joksimović rekao nam je da je u pitanju fotografisanje u privatnoj režiji, a posebno ga je interesovalo otkud su novinari saznali za ovaj događaj.
 
U jednom trenutku, što se i na snimku može čuti, jedan od predstavnika opštine Gračanica ( ime poznato redakciji )  upitao je snimatelja Medija centra  – a što snimaš, živ ti ja?
 
Naša novinarska ekipa prethodno je dozvolu za snimanje dobila od kustosa manastira Trojana Parlića, međutim nakon razgovora šefa kabineta gradonačelnice Gračanice Saše Rašića i ličnog sekretara episkopa Teodosija Miloša Perića, ekipi Medija centra je od strane Perića rečeno da „više ne može da se snima“. Na pitanje novinarke Medija centra, „kako smo do sada mogli, a sad više ne možemo da snimamo“?, Perić je rekao – „mislio sam da ste opštinska kamera“.
 
S obzirom da je „ceremonija“ pružanja podrške Novaku Đokoviću trajala svega nekoliko minuta, ekipa Medija centra uspela je da snimi skoro kompletan događaj.
 
Oko dvadesetak ljudi uglavnom zaposlenih u opštini Gračanica među kojima su bili i gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić, njen zamenik Milan Joksimović, šef kabineta Saša Rašić, nekoliko direktora opštinskih odeljenja, kao i službenici opštine Gračanica, podršku Novaku Đokoviću pružili su pozirajući opštinskom fotografu ispred Manastira Gračanica.
 
„Podrška Noletu“ bilo je jedino što su u jednom trenutku okupljeni istovremeno svi izgovorili, nakon čega je usledio apaluz.
 
Fotografisali su se ispred crkve držeći srpsku zastavu, a među njima je bila i devojčica sa teniskim reketom u ruci.
 
Pogledajte video – kako je izgledala podrška Đokoviću i pokušaj sprečavanja ekipe Medija centra u obavljanju svog posla.
 
https://www.medijacentar.info/podrska-djokovicu-iz-gracanice-i-poruka-novinarima-a-sto-snimas-ziv-ti-ja/
 

 


Komentari posetilaca