Sa memorijalnog turnira u odbojci, zlatna medalja za OK „Vidovdan“ iz Gračanice
21/10/2019 16:15|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1776 |
|

KoSSev, 21.10.2019. -  Na trećem Međunarodnom memorijalnom turniru „Obrad Šviković“, koji je ovog vikenda održan u Zvečanu, zlatom su se okitili odbojkašice OK „Vidovdana“ iz Gračanice, potvrdila je za KoSSev sekretar OK „Sokolica“, Dušica Živković.

Ekipama sa Severa Kosova OK „Mokra Gora“ iz Zubinog Potoka i domaćinu ovog turnira OK „Sokolica“ iz Zvečana, pripalo je srebro, odnosno bronza.

Da je u pitanju turnir međunarodnog karaktera, potvrđeno je i učešćem ekipe „Janta-Voleja“ iz Skoplja, jednoj od šest ekipa koliko ih je planirano da se nadmeće na ovom turniru, dodala je Živković.

Titulu najbolje odbojkašice ponela je Katarina Petković iz pobedničke ekipe „Vidovdana“, dok je za najboljeg primača servisa izabrana Ana Radojković iz OK „Mokra Gora“.

Anastasija Jovanović iz OK „Sokolice“, ponela je titulu najboljeg dizača, titule najboljem serveru i treneru pripale su gostima iz Makedonije, ekipi „Janta-Volej“ odnosno Jani Nikodinoskoj i Nikoli Janević.

Najboljim ekipama ovog turnira uručene su i zahvalnice.

Za odličnu atmosferu u sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ jednako su bili zasluženi kako ekipe tako i publika koja ih je bodrila.

Turnir „Obrad Šviković“ igra se u znak sećanja na tragično nastradalog mladog odbojkaša i osnivača kluba „Sokolica“ iz Zvečana. Iz OK „Sokolica“ poručuju da bez podrške porodice Šviković i bez sponzora, organizacija ovog turnira ne bi bila moguća.

 


Komentari posetilaca