SL: Vjosa Osmani postala predsednica zahvaljujući glasovima Srpske liste
09/09/2022 09:51|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 246 |
|

Kosovo online, MC, 09.09.2022. - Izjave Vjose Osmani ne uzima niko za ozbiljno jer svi dobro znaju da je ona običan satelit Aljbina Kurtija koja će biti na funkciji sve dok slepo izvršava njegove naredbe, saopštila je Srpska lista.

Oni su naveli da se Osmani predstavlja vrhovnim komandantom „nekakve vojske“, i to one „vojske koja ne sme da dođe na sever Kosova i Metohije, koja ima pilote a nema helikoptere, a o tenkovima i avionima da ne pričamo“.

„Podsećamo gospođu Osmani, da je na funkciju koju obavlja došla zahvaljujući dvojici poslanika iz poslaničkog kluba Srpske liste, i da dobro zna zahvaljujući kom visokom funkcioneru Srpske liste su dvojica poslanika iz našeg poslaničkog kluba pristala da glasaju za nju kako bi bila izabrana na tu funkciju“, navodeno je u saopštenju.

 Tada, kako podsećaju za Omani „Srpska lista i njeni lideri nisu bili kriminalci i zločinci“, kako ih danas naziva.

To znači, kako navodi, da Osmani smatra da kriminalcima i zločincima 95 odsto Srba koji glasaju slobodno na izborima za Srpsku listu, i koje niko, kako kažu, ne može da natera kako će da glasaju kada, na dan izbora, odu iza paravana.

„Želimo da naglasimo da je kredibilitet gospođe Osmani na severu nepostojeći, i to se ogleda u činjenici da je za osam dana koliko moli Srbe da izvrše preregistraciju to učinilo samo jedno lice. Na kraju želimo da naglasimo da je nama predsednik Aleksandar Vučić koji se zajedno sa nama bori za bolji život našeg naroda, i to smo uvek i na svakom mestu isticali sa ponosom, dok se ona uvek stidela svog gazde Aljbina Kurtija“, kažu iz ove partije.

 

 


Komentari posetilaca