Srpska Lista: Medija centar Čaglavica objavio tendenciozni naslov.
06/10/2021 21:02|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 269 |
|

Medija centar, 06.10.2021. - Povodom teksta Medija centra Čaglavica pod naslovom – “Ljiljana Šubarić: Pričaću o planovima i idejama kad stupim na dužnost”, saopštenjem se oglasila Srpska lista. U nastavku prenosimo kompletno saopštenje Srpske liste koje je objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove partije.

Poštovani, u obavezi smo da reagujemo na tendeciozni naslov objavljen na stranici Medija Centra Čaglavica “Pričaću o planovima i idejama kad stupim na dužnost, do tad pišite mom štabu.”

Ovim saopštenjem želimo da zaštitimo istinu jer je nažalost, ovakav naslov istrgnut iz konteksta i kao takav, potpuno pogrešno interpretira stav Ljiljane Šubarić kao kandidata Srpske liste na predstojećim izborima u opštini Gračanica.

Gospođa Šubarić je kao kandidat obavila posetu vatrogasnoj jedinici u Lapljem Selu, upravo sa ciljem da se upozna sa problematikom sa kojom se radnici ove službe suočavaju. Za uspešno rešavanje ovog, kao i ostalih suštinskih problema, potrebna je detaljna analiza, timski rad i saradnja različitih sistemskih aktera. Kao odgovorna osoba, i kao deo Srpske liste, gospođa Šubarić nije htela da za ovako kompleksno pitanje daje olako obećanja, jer to nikada nije bila politika Srpske liste, ali je činjenica da je svakom dobronamernom više nego jasno da za ovakve, i za sve druge kompleksne probleme sa kojima se srpski narod susreće moguće pronaći rešenje samo velikim zalaganjem svakog pojedinca i u jedinstvu sa državom Srbijom na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Opština Gračanica neće biti opština u kojoj samo jedna osoba vodi politiku i pravi planove, mimo saradnje sa državom Srbijom, i pisci pomenutog naslova su toga više nego svesni.

Imajući prethodno na umu, ističemo da će opština Gračanica i ubuduće biti Opština u kojoj će stručni ljudi zajedno sa građanima raditi za bolje sutra svih njenih žitelja. Bolja budućnost dece u Gračanici, i svim drugim srpskim opštinama zavisi od zalaganja svakog našeg čoveka.

Zato još jednom želimo da istaknemo da su sloga, jedinstvo i predani rad preduslov daljeg razvoja naše Gračanice, a to možemo ostvariti jedino podrškom Srpskoj listi koja jedina ima podršku predsednika Aleksandra Vučića”, navodi se u saopštenju Srpske liste.


Komentari posetilaca