Biorevitalizacija je hit tretman za kojim žene u Srbiji lude
22/05/2019 13:07|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1972 |
|

 

Blic žena, 22.05.2019. - Ako je vaša koža nakon duge i hladne zime isušena, beživotna i sklona nepravilnostima, onda je pravo vreme za biorevitalizaciju lica.

Biorevitalizacija je metoda podmlađivanja koja u najkraćem mogućem roku hidrira kožu i samim tim je i podmlađuje. Sve više žena u Srbiji interesuje se za ovaj tretman jer daje odlične rezultate, a doktorka Kristina Davidović, neuroradiolog i internacionalni trener za estetsku medicinu otkrila nam je nešto više o tome.

- Biorevitalizacija, kao što i samo ime kaže je dubinska regeneracija kože i površinske potkože, a sve u cilju antiejdžinga i lepšeg izgleda. Namenjen je svima posle 25. godine života, a pogotovo onima kojima je svakodnevnica stresna, bez mnogo sna i sa lošim navikama. Nepravilnosti u teksturi kože, suva i dehidrirana koža, sitne bore i neujednačen ton su samo jedne od indikacija za ovaj tretman - objašnjava dr Davidović.

Činjenica da su efekti jako brzo vidljivi, ovu metodu podmlađivanja čini veoma primamljivom.

 

- Efekti su vidljivi neposredno posle tretmana u vidu boljeg turgora kože, a pravi efekti se očekuju tek nakon što injektirani kokteli na ćelijskom nivou stimulišu stvaranje novih gradivnih materija. Ne postoji tačan "recept" i koliko je dovoljno-individualne su potrebe kože za ovim tretmanom, a kontinuirano injektiranje je ključ mladalačkog izgleda - kaže Kristina koja će ovog vikenda biti jedan od govornika na prvom internacionalnom kongresu estetske medicine koji organizuje udruženje SESIAM.

Kada je reč o hidriranju i osvežavanju kože koktelima, odmah nam prvo na pamet pada mezoterapija, ali Kristina nam je objasnila kako se biorevitalizacija u određenoj meri razlikuje od ovog tretmana.

- Mezoterapija je vrsta procedure. Predstavlja injektiranje supstanci ispod kože na različitim dubinama u zavisnosti od željenog efekta. Biorevitalizacija je jedna vrsta mezoterapije kada se hijaluronska kiselina posebnih svojstava ubrizgava u srednji sloj kože i potkožu. Tokom cele godine se može raditi ovaj tretman a idealno je pripremiti i zaštiti kožu za sunčanje minimum 15 dana pre intenzivnog izlaganja suncu, a obavezno je posle letovanja - savetuje naša sagovornica.

Hyalift 75 Pro - sadrži nekroslinkovanu kiselinu i više od pedeset dodatnih supstanci čije je glavni cilj hidratacija i rejuvinacija kože uz stimulaciju produkcije novih supstanci. Ubrizgava se u srednji sloj kože lica, vrata i dekoltea kao i ruku.

Juvederm Volite biorevitališući filer koji sadrži kroslinkovanu stabilnu hijaluronsku kiselinu koja daje i jedrost i volumen i stimuliše produkciju gradivnih molekula kože. Ubrizgava se u površinski deo potkožnog tkiva

 


Komentari posetilaca