Čega se plaši zamenik gradonačelnika Gračanice?
12/03/2020 20:31|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1281 |
|

Čaglavica, 12.03.2020. - Zamenik gradonačelnika Gračanice Saša Danić napravio je pravu pometnju u pojedinim srpskim medijima na Kosovu, time što je kako prenosi Radio Kosovo 2, nešto rekao, pa porekao, a pojedinim medijima je kazao da uopšte ništa nije rekao.

Radio Kosovo 2, program na srpskom jeziku preneo je danas izjavu zamenika gradonačelnika Gračanice „da su sve obrazovne institucije koje rade po planu i programu Republike Srbije obaveštene od strane Opštine Gračanica, da prekinu sa nastavom u skladu sa odlukom Vlade Kosova o preventivnim merama zaštite od koronavirusa”.

Nakon objave ove vesti Danić je kako navodi Radio Kosovo 2, “tražio njeno uklanjanje sa sajta, pozivajući se na probleme koji mogu da mu se dese zbog ove izjave”. Radio Kosovo 2 navodi da je uzeo u obzir njegovu molbu i uklonio vest.

U međuvremenu, pre nego što je Radio Kosovo 2, uklonio vest sa sajta RTK 2, ovu informaciju preneli su i drugi mediji.

RTV KIM navodi da je nakon što je preneo vest Radio Kosova 2, ovu medijsku kuću pozvao zamenik gradonačelnika Gračanice Saša Danić i negirao da je to izjavio, nakon čega je vest sa sajta RTV KIM povučena.

Danić je izjavu koju je dao za Radio Kosovo 2 demantovao i preko portala Kossev. „To nije tačno, nisam ovo rekao“, poručio je za KoSSev.

Nakon ovih ''demantija'' Radio Kosovo 2 i RTK 2 su ponovo objavili vest koju su uklonili, uz obaveštenje da i dalje stoje iza te informacije i da je Saša Danić, izjavu koju sada poriče, dao novinarki Sandri Cvetković.


Komentari posetilaca