Da živimo od svog rada
24/10/2013 01:11|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1036 |
|

“Naš cilj je da svi Srbi na Kosovu žive bezbedno, da uspostavimo normalan život, da živimo od svog rada. A da bismo živeli od svog rada, plan nam je da osnivamo Asocijacije poljoprivrednika, jer poljoprivreda jeste ključ razvoja i Livađa ali i cele naše Gračanice”, rekao je na skupu Samostalne liberalne stranke u selu Livađe Srđan Popović, kandidat za gradonačelnika Gračanice i dodao: 
“Na taj način, imaćemo veće mogućnosti dobijanja subvencija za razvoj poljoprivredne proizvodnje, većom i boljom proizvodnjom otvaraće nam se i neka nova tržišta, uspostavićemo čvrstu saradnju sa svim srpskim opštinama i tako zajedno postići još bolje rezultate. To je, onda, POBEDA svih nas.” 
U razgovoru sa meštanima Livađa Popović i kandidati za odbornike u Skupštini opštine Gračanica naglasili su da se Samostalna liberalna stranka u proteklom periodu trudila da konkretnim delima opravda poverenje građana, dobijeno i na prethodnim izborima. 
“Učinili smo sve što je u datom trenutku moglo da poboljšamo uslove života za sve vas, NAŠE LJUDE. Mi cenimo vaše poverenje i zato držimo data obećanja. A sada nam predstoje još veći zadaci. Ja znam, umem i mogu da zajedno sa vama rešim neke od najvažnijih problema sa kojima se svaka NAŠA KUĆA u opštini Gračanica svakodnevno susreće. A to su nezaposlenost, nemogućnost da prodajete svoje proizvode, loši putevi, obećao je Popović okupljenima u Livađu.
Izvor: Samostalna liberalna stranke
 
 

Komentari posetilaca