Deca iz opštine Gračanica otputovala na Goč
28/02/2022 14:33|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 276 |
|

Naša Gračanica, 28.02.2022. - Tridesetosmoro dece sa teritorije opštine Gračanica otputovalo je jutros na zimovanje na Goču, zahvaljujući Gradu Кraljevu, koji je obezbedio smeštaj, i opštini Gračanica koja je obezbedila prevoz.

Na zimovanje su otputovali učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola sa teritorije naše opštine. Oni će boraviti na planini Goč u istoimenom Dečijem odmarališu u periodu od 28. februara do 5. marta, a domaćin će im biti OŠ „Živan Maričić“ iz Žiče.

Prevoz do Goča obezbedila je Opština Gračanica, a decu na zimovanje danas je ispratila predsednica opštine prof. Ljiljana Šubarić koja im je poželela srećan put i lep odmor.

„Ovo zimovanje realizuje se zahvaljujući saradnji Opštine Gračanica i Grada Кraljeva koji je ovoj deci, koja žive u specifičnim uslovima, obezbedio jedan lep odmor, koji će im sigurno značiti. Iskreno se nadam da će se ova saradnja nastaviti i narednih godina“, kazala je Šubarićeva.

Putovanju su se najviše obaradovala deca, koja su na Goč krenula u pratnji nastavnika.

„Čuli smo da je proteklih dana padao sneg, tako da se iskreno nadam da ću naučiti da skijam, steknem nove prijatelje i dobro se zabavim“, kazala je za Anđela Aritonović.

 

 

 


Komentari posetilaca