Dom kulture „Gračanica“: Premijera pozorišne predstave „Ljubav u getu“ 12. okt
11/10/2022 13:06|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 563 |
|

 

Medija centar Čaglavica, 11.10.2022. - Premijera pozorišne predstave „Ljubav u getu“  biće održana 12. oktobra 2022. godine u 19:00 časova u Domu kulture u Gračanici. 

"Osluškujući potrebe, želje, nadanja i htenja dece iz Gračanice, sa kojima sam imala čast da stvaram, nastao je tekst za predstavu „Ljubav u getu“. Tražili smo odgovore na suštinska životna pitanja, neke smo pronašli, a za nekima ćemo, verovatno večno, da tragamo“ – reči su rediteljke Marije Đajić.

Pre premijere predstave u Galeriji Doma kulture „Gračanica“ od 18:30 biće svečano otvorena izložba dečijih radova sa radionice kaligrafije koja je održana u manastiru Draganac.

“Posetioci će imati priliku da vide desetak kaligrafskih radova dece iz Kosovskog Pomoravlja. Izložbu će otvoriti otac Hristofor iz manastira Draganac”, navodi se u saopštenju.

U predstavi igraju:

Natalija Josifović, Helena Popović, Ognjen Jovanović, Helena Dimitrijević, Anastasija Perić, Dunja Živić, Đorđe Dimitrijević, Petra Marković, Nikolina Todorović, Stefan Grbić, Ana Vujović, Marta Dimitrijević, Mila Mladenović, Tijana Petrović, Jovana Nedeljković, Mateja Dimitrijević i  Petar Dimitrijević.

Tekst i režiju potpisuje Marija Đajić.

 

 


Komentari posetilaca