Dr Ivanović ohrabren posetom ministarke zdravlja
30/05/2013 09:29|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 790 |
|

Direktor Zdravstvenog centra dr Milan Ivanović kaže da je ohrabren posetom Kosovskoj Mitrovici ministarke zdravlja Srbije Slavice Ðukić Dejanović.
 
Ivanović je u izjavi novinarima rekao da pozdravlja dolazak Dejanovićeve sa saradnicima u Kosovsku Mitrovicu i da dolazak shvata i da jeste u cilju jačanja naših institucija i unapređenja zdrastvene zaštite na ovim prostorima.
 
Dr Ivanović je rekao da se detaljno razgovaralo više sati o rešavanju problema koji postoje u zdravstvu u opštinama na Kosovu i Metohiji. 
 
- Problemi u opštinama koje se nalaze južno od Ibra veći su zbog delovanja kosovskih institucija, koje otežavaju transport naših pacijenata i dopremanje lekova za pacijente, rekao je Ivanović. 
 
Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici je kazao da je na severu Kosova situacija u tom smislu nešto bolja i da su ohrabreni obećanjem da će prioritet u pružanju zdrastvene zaštite sa pravom biti dat pacijentimna na Kosovu i Metohiji.
 
Naišli smo na razumevanje od strane ministarke, tako da smo zaista zadovoljni razgovovrima koje smo sa njom imali, rekao je Ivanović. 
 
Izvor: Tanjug 
 
 

Komentari posetilaca