Drugo pismo patrijarhu: Očekivali smo odgovor, makar i negativan
20/02/2023 15:33|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 268 |
|

Kim, 20.02.2023. - Predstavnici Srpskog nacionalnog foruma, Pokreta za odbranu Kosova i Metohije i Pokreta „Otadžbina“ ponovo su nakon deset dana uputili pismo partijarhu srpskom Porfiriju sa molbom da sa njim razgovaraju. „Molimo Vas da razumete našu najdublju zabrinutost za budućnost naše države, naše crkve, kao i nas i naših porodica na Кosovu i u Metohiji“, naveli su potpisnici i dodali da su očekivali „bilo kakav odgovor, makar i negativan“.

Iz Srpskog nacionalnog foruma, Pokreta za odbranu KiM i Pokreta „Otadžbina“ apeluju na partijarha srpskog Porfirija da odgovori na njihov poziv.

„Ako, ipak, nemate vremena, ili iz nekog drugog razloga ne možete da primite i čujete delegaciju zabrinutih, na (ne)milost ostavljenih Srba sa Кosova i iz Metohije, udostojite nas odgovora, pa makar bio on i negativan. Time ćemo barem znati da ste nas i na ovakav način čuli, te da smo pravu stvar uradili za olakšamo našim dušama“, zaključuje se u pismu koje su potpisali Momčilo Trajković, Nebojša Jović i Slaviša Ristić.

 

 


Komentari posetilaca