Dva nova kamiona za JKP “Ekologija”
03/07/2020 18:47|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1297 |
|

Čaglavica, 03.07.2020. - Regionlna kompanija za upravljanje otpadom “Pastrimi” danas je ustupila dva kamiona na korišćenje Javno–Komunalnom preduzeću “Ekologija”.

Tim povodom, član Borda ovog preduzeća Dejan Dimitrijević je kazao da je JKP "Ekologija" preuzela posao od regionalne kompanije "Pastrimi".

“Ekologija je paralelno sa ostalim procesima uspostavljanja preduzeća i administrativnim procedurama radila na tehničkom i operativnom planu. Bilo je različitih interpretacija naše saradnje, pošto smo mi preuzeli posao od regionalne kompanije “Pastrimi” koja je pre nas obavljala poslove na teritoriji opštine Gračanica. Mi smo naravno sve vreme bili u kontaktu sa njima i dogovorili neke vidove saradnje kako bi što bolje pružili usluge svim građanima na teritoriji opštine Gračanica", rekao je Dimitrijević i dodao da ova kompanija sada ima kapacitet od četiri vozila za odvoženje otpada.

Dimitrijević se zahvalio rukovodstvu Regionalne kompanije “Pastrimi” kao i direktoru Javnih službi opštine Gračanica, Vladici Trajkoviću na tome što su pružili podršku i prepoznali potencijal ovog preduzeća.

 

 


Komentari posetilaca