Gračanica: Još jedna porodica na meti pljačkaša
02/05/2019 10:30|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 594 |
|

RTV Gračanica, 02.05.2019. - U Gračanici je sinoć oko 21 sat opljačkana kuća Stojana Petrovića. Nepoznati počinioci su u kuću Petrovića upali kroz prozor od spavaće sobe, izvršili premetačinu, i sa sobom odneli 700 evra i zlato u vrednosti od oko 450 evra.

Članovi porodice ističu da učestale pljačke plaše i zabrinjavaju sve meštane u opštini Gračanica.

”Pri povratku kući zatekli smo razbijeno staklo na prozoru od spavaće sobe, otvoren ormar, pobacane kutije od nakita, a onda smo ustanovili da je nestao novac i zlatni nakit koji smo imali. Pozvali smo policiju, došli su i izvršili uviđaj. Uplašeni smo i istraumirani, neretko ostavljamo kuću zaključanu, i posle ovoga, pitamo se šta bi još moglo da se desi”, rekao je Stojan Petrović.

Porodicu Petrović je posle policijskog uviđaja posetio i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.

”Ovo je još jedna u nizu pljački, i nažalost i u ovim prazničnim danima meštani nemaju mira. Insistiraću da održimo sastanak sa predstavnicima Kfora i policije, jer ovo mora da prestane. U ovom kraju je ovo već treća pljačka, niko od meštana naše oštine ne sme da bude šikaniran, smatram da policija mora i preventivno da deluje, a na nama je takođe da insistiramo da institucije koje se bave bezbednošću rade svoj posao”, rekao je Popović.


Komentari posetilaca