KANDIDATI GI SRPSKA NA HILANDARU
14/10/2013 00:04|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 934 |
|

Kandidati Građanske inicijative Srpska za predsednike 10 opština na Kosovu i Metohiji posetili su manastir Hilandar na Svetoj Gori gde ih je primio iguman Metodije. 
- Velika je radost naše braće u Hristu kada dolaze iz svih krajeva u kojima žive Srbi, a posebna je radost kada dolaze baš sa Kosova i Metohije. To su naši mučenici, stradalnici koji nastavljaju podvig svetog kneza Lazara i oni koji su zajedno sa njim položili život za veru i otačastvo. Neka bi blagoslov presvete Bogorodice trojeručice bio sa našim stradalim narodom i našom stradalom crkvom na Kosovu i Metohiji i neka bi presveta Borodica sa svoje tri ruke pokrivala ih uvek i štitila ih od svakog zla, rekao je iguman Metodije. 
Sa kandidatima za predsednike opština bili su ministar bez portfelja zadužen za KiM Aleksandar Vulin i predsednik liste Srpska Vladeta Kostić. Vulin je kazao da su na Hilandaru dobili poruku mira. 
- Dobili smo poruku jedinstva, poruku da budu čvrsti da ostanu svoji na svome i da se ne menjaju, da budu dostojni svojih predaka, naveo je ministar Aleksandar Vulin.
 
Izvor: GI Srpska
 
 

Komentari posetilaca