Karate klub „Senši“ na državnom prvenstvu u Čačku
17/10/2022 12:05|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 613 |
|

New press, Naša Gračanica, 17.10.2022. - Karate klub „Senši“ uzeo je učešće na državnom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje je održano u Čačku.

Na državnom karate prvenstvu u Čačku klub „Senši“ predstavljalo je troje takmičara, Isidora Stojanović,Nikola Sekulić i Petar Stojanović. Deca su u Čačak otputovala u pratnji trenera Milana Rašića i direktora odeljenja za omladinu i sport Dušana Cvejića.

Uprkos nekoliko dobijenih mečeva(kate), takmičari ovog kluba nisu uspeli da se plasiraju u borbu za medalje.

Trener Milan Rašić kazao je da je konkurencija bila veoma jaka ali da su mladi karatisti iz opštine Gračanica pokazali borbenost i takmičarski duh i uspeli da dobiju nekoliko mečeva.

Rašić se zahvalio opštini Gračanica na obezbeđenom prevozu, a odeljenju za omladinu i sport na stalnoj podršci.

Direktor opštinskog odeljenja za omladinu i sport, Dušan Cvejić, kazao je da opština Gračanca ostaje stalna podrška sportistima i mladima jer je, kako je kazao, to osnovni preduslov za njihov kvalitetniji život i rad, a samim tim i za sigurniju budućnost i ostvarenje snova.

Na takmičenju u Čačku nastupilo je više od 700 mladih karatista a takmičenje je predstavljalo i poslednju proveru pred Svetsko prvenstvo koje će krajem meseca biti održano u Turskoj.

 

 


Komentari posetilaca