Kompanija “Akva breza“ donirala 8.000 litara flaširane vode mitrovičkom KBC
20/07/2020 22:49|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1238 |
|

KoSSev, 20.07.2020. - Kompanija “Akva breza“ u saradnji sa opštinom Štrpce donirala je danas 8.000 litara flaširane pijaće vode Kliničko – bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, a donaciju je ispred mitrovičkog KBC dočekao zamenik direktora, dr Dragiša Milović.

Milović je ovom prilikom istakao da je situacija usled pandemije veoma teška i da je svaka pomoć dobrodošla. On je takođe naglasio da je ovo drugi put da ova kompanija “priskače u pomoć”.

“Upravo smo dobili preko neophodnu pomoć od kompanije “Akva breza“ u saradnji sa opštinom Štrpce. Radi se o pijaćoj vodi, negde oko 8.000 litara vode, pakovanja od 0,5 i 1,5 litara, što je i biće pre svega neophodno za naše pacijente, a i zdravstvene radnike“, kazao je Milović za RTV Herc.

Izvršni direktor kompanije “Akva breza“ Raško Milenković istakao je da je ova donacija nastavak pomoći KBC u Kosovskoj Mitrovici, ali i izraz zahvalnosti medicinskim radnicima koji su najopterećeniji u borbi sa koronavirusom.

“Danas smo ponovo, na inicijativu našeg gradonačelnika, gospodina Nikolića, u saradnji sa opštinom Štrpce doneli jedan kamion flaširane vode, tačnije 8.000 litara vode za KBC. Nadam se da će ova donacija doprineti da se poboljša malo ova situacija, da ih pomogne, naročito u ovim toplim, letnjim danima, kada je preko potrebna voda”, kazao je Milenković za RTV Herc.

On je dodao da će nastaviti sa sličnim akcijama i u budućnosti, i iskoristio je priliku da još jednom oda priznanje svim zdravstvenim radnicima “koji se herojski nose sa ovom nastalom situacijom“.

Kompanija „Akva breza“ je u saradnji sa opštinom Štrpce i krajem aprila ove godine KBC u Kosovskoj Mitrovici donirala oko 10.000 litara flaširane vode.

 


Komentari posetilaca