Konkurs za “Najlepše dvorište opštine Gračanica“
17/07/2023 15:26|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 274 |
|

Naša Gračanica, 17.07.2023. - Turistička organizacija Gračanica u saradnji sa „JКP Ekologija“ raspisuje konkurs za takmičenje „Najlepše dvorište opštine Gračanica“, saopšteno je medijima iz TOG-a.

Svi zainteresovani građani mogu se prijaviti putem društvenih mreža , Fejsbuk ili Instagram stranice TOG-a, mejl adrese konkurs.tog@gmail.com ili direktno u prostorijama TOG- a radnim danima od 10 do 14 časova.

Za učestvovanje na konkursu potrebno je dostaviti fotografije dvorišta ili balkona, kao i ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon.

Кonkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica je otvoren do 10.08.2023. godine.

Organizatori će nakon završetka roka prijave, kontaktirati prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta i balkona, nakon čega će zajednička komisija TOG-a, JКP „Ekologija“ i predstavnik opštine Gračanica, u saradnji sa inženjerom hortikulture odlučiti konačnog pobednika.

Vlasnici najlepšeg dvorišta ili balkona po proceni komisije će biti nagrađeni u vidu opreme za hortikulturu ili sadnica za potrebe održavanja i ulepšavanje dvorišta 21.09.2023. godine u okviru manifestacije Dani opštine Gračanice i svetske akcije „Očistimo svet“.

Cilj ove aktivnosti je podizanje svesti lokalnog stanovništva o značaju održavanja životne sredine.

 

 

 


Komentari posetilaca