Leposavić: Nasilje u porodici, lake telesne povrede i saobraćajna nezgoda
18/07/2022 14:52|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 334 |
|

Radio Kontakt Plus, 18.07.2022. - Slučaj lakih telesnih povreda, dva slučaja nasilja u porodici i saobraćajna nezgoda zabeleženi su tokom prethodnog dana u Leposaviću, podaci su iz najnovijeg dvadesetčetvoročasovnog izveštaja Kosovske policije. 

Prvi slučaj nasilja u porodici zabeležen je u 18 časova. Žrtva je prijavila da ju je dok je šetala sa svojim detetom vređao muškarac sa kojim živi. 

„Osumnjičeni joj je rekao i da ne može da se vrati kući, a kada je oštećena otišla kući, nije mogla da uđe, jer su vrata bila zaključana“ – navodi se u izveštaju. 

U vezi sa slučajem, kontaktiran je branilac oštećenih, a oštećena je zatražila i zaštitne mere. Policija nije pronašla osumnjičenog, istraga se nastavlja, navodi se takođe.

Drugi slučaj nasilja u porodici u opštini Leposavić zabeležen je u 19.50. 

Žrtva je prijavila da ju je sin fizički napao nožem, usled čega je zadobila povrede, odnosno ogrebotine na šaci – navodi se u izveštaju. 

Žrtva je dobila medicinsku pomoć u bolnici u Kosovskoj Mitrovici i potom je puštena kući. 

Policija nije pronašla osumnjičenog, a istraga se nastavlja, dodaje se. 

Slučaj lakih telesnih povreda zabeležen je kada je muškarac fizički napao drugog muškarca. 

„Usled napada oštećeni je zadobio telesne povrede, zbog čega mu je ukazana medicinska pomoć. Odlukom tužioca, osumnjičenom je određen pritvor“ – stoji u izveštaju. 

Saobraćajna nezgoda sa povredama dogodila se u Kratini, kada je automobil stranih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac, iz još uvek nepoznatih razloga, skrenuo u kanal i udario u zemlju.

Vozač je zadobio telesne povrede, ukazana mu je medicinska pomoć – navode iz policije u svom izveštaju, ne precizirajući o kakvim se povredama radi. 

 

 


Komentari posetilaca