Ministarka Mirijana Jevtić ponovo na radnom mestu?
20/03/2017 16:58|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 2225 |
|

Priština, 20.03.2017. - Ministarka administracije i lokalne samouprave u Vladi Kosova Mirijana Jevtić danas je posle skoro tri meseca od imenovanja ponovo počela da radi u ovom ministarstvu. Kako naš portal nezvanično saznaje Jevtićeva  se danas u ministarstvu zadržala nekoliko sati.

U kratkoj izjavi za Produkciju NEW-PRESS ministarka Jevtić nije potvrdila, ali ni demantovala ovu informaciju.

“Uskoro će se znati svi detalji u vezi toga. Na kraju krajeva ne vidim šta je čudno u tome”, rekla je Jevtićeva  u telefonskoj  izjavi.

Mirijana Jevtić imenovana je za ministarku administracije i lokalne samouprave 17. decembra, nakon što je sa te pozicije smenjen Ljubomir Marić, a pre toga je bila zamenica ministra  za rad i socijalno staranje u kosovskoj  vladi.

Nakon sastanka predstavnika Srpske liste sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem krajem decembra saopšteno je da će Srpska lista poštovati sve odluke dogovorene sa Vučićem, a jedna od njih je kako su tada preneli mediji,  da se ministarka Jevtić povuče sa te funkcije.

Od 29. decembra ona nije išla na posao, a u međuvremenu su pojedini mediji objavili da je podnela ostavku.


Komentari posetilaca

Srba Antić

2017-03-21 14:36
Što nebi prihvatila ponuđenu funkciju, ako svi ostali prihvačaju šta im se ponudi. Ništa nisu bolji niti spremniji i pismeniji od poštovane gosp. Jevtić! Poštovana gosp. Jvetić prihvatite funkciju na koj ste postavljeni!