Mudrolijama do Pobednika!
09/10/2013 15:23|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1387 |
|


U okviru predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore na Kosovu, političari su neumorni u ubeđivanju birača da su oni ti za koje treba da daju glas. Malo im je što lepljenjem plakata, spotovima u elektronskim, mantrama u pisanim medijima, uzurpraju sav javan prostor, nego su pomodarski počeli da koriste i društvene mreže: facebook, twitter i redom... 
Citiraju sve: od Linkolna do Njegoša, a neretko podele i sopstvene misli - na opšte zaprepašćenje, izraženo pravopisno padežno tačno. Dakle, svašta se tu može pročitati i videti. 
Jedan od najnovijih “bisera” je facebook post šefa poslaničkog kluba Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova Saše - Koske Milosavljevića koji svetu poručuje da je do pobede ostalo još 24 dana. On je očigledno otvorio dušu i priznao da je Pobednik, taj koji je „preko nas Poslanika uspeo da izglasa zakon o Zajednici Srpskih Opština“.  
- Pobednik je taj koji je odgovornom i mudrom politikom, pridobio i Beograd i Prištinu i Međunarodnu zajednicu i time obezbedio bolji život Srbima u našoj opštini (Štrpce prima aut)! 130-Bratislav Nikolić, NAŠ čovek!!!. 
Šef poslaničke grupe, do duše, nije pokazao znanje pravopisa, ali je ovim postom potvrdio ranije pisanje Produkcije NEW PRESS da on zapravo „ne prati“ šta se dešava u kosovskoj Skupštini. Podsetimo, nedavno smo objavili video snimak koji pokazuje da za vreme sednice u Skupštini Kosova, Milosavljević sa svojom koleginicom poslanicom gleda na telefonu polugole žene, dok ostali raspravljaju o Zakonu o amnestiji.
Istim postom, Milosavljević je doveo u sumnju da zna koje su međe funkconisanja lokalne vlasti, odnosno na koje izbore se sada tačno pozivaju glasači. Ali, možda ga ni mi nismo dobro razumeli. Dok se to ne razjasni, evo snimka da podsetimo šta se radi u radno vreme. 
A, one koji se se bave socijalom pitanjima podsećamo da pripaze gde parkiraju službeni auto Ministarstva za rad i socijalna pitanja, jer bi neko mogao da pomisli da se kockaju u radno vreme. Dakle, socijalna kategorija nikako nije odlazak u kladionicu ( ni u slučaju da se na tiket stavlja poslednji dinar). 
Naše kolege novinari, u ovoj kampanji su u prilici i da opismene pojedini politički živalj na Kosovu. Naime, jedan od političkih aktera koji učestvuje u trci za Gračanicu, gospodin Dragiša Mirić je od novinara naučio da misija OEPS - ne postoji. S obzirom da njegov politički staž nije mali, ko zna koliko bi još godina bio u zabludi, da nije bilo medija da mu otvore oči.  
 
Izvor: New press

Komentari posetilaca

Darkooo

2013-10-10 14:06
Haha... Kakvi lazovi postoje ovo je nemoguce... Kola su parkirana ispred Pekare, a ne kladionice... Zato vas molim da ne pustate takve nebuloze...