Održan humanitarni turnir za Ivonino lečenje
15/02/2022 12:30|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 315 |
|

Opština Gračanica, 15.02.2022. - U organizaciji opštinskog Odeljenja za omladinu i sport održan je humanitarni turnir u futsalu sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Ivone Ivanović iz Kuzmina koja se već sedam godina nalazi u hiperglikemijskoj komi.

Turir je odigran u Sportskoj hali u Lapljem Selu, a učestvovale su ekipe iz Gračanice i severa Kosova: KMF „Tango 038“ Gračanica, KMF „Kolašinac“ iz Zubinog Potoka, KMF „Vukovi sa Ibra“ iz Kosovske Mitrovice i KMF „Zvečan“ iz Zvečana.

Prisutni su bili i u humanitarnoj akciji učestvovali predstavnici Fudbalskog saveza KiM, na čelu sa predsednikom Igorom Uljarevićem. Oni su za učesnike turnira obezbedili nagrade u vidu pehara.

Turnir je održan na predlog direktora odeljenja za omladinu i sport Dušana Cvejića, a doprinos u prikupljanju sredstava za Ivonino lečenje dali su i rukovodioci opštine Gračanica, predvođeni Milanom Joksimovićem, zamenikom predsednice opštine.

„Moralna je obaveza pojedinaca i institucija da pokažu odgovornost, humanost i solidarnost i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. U tom smislu je organizovana i ova akcija, nadamo se Ivoninom ozdravljenju“, kazao je Cvejić.

Prikupljena novčana sredstva za Ivonino lečenje, predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić danas je predala njenom bratu Draganu Ivanoviću, koji se tom prilikom zahvalio svima koji su pomogli. Po završetku turnira, direktor opštinskog odeljenja za omladinu i sport Dušan Cvejić školama fudbala iz Kosovske Mitrovice uručio je fudbalske lopte – poklon fondacije „Dajana Paunović“.

 


Komentari posetilaca