OG: Putevi očišćeni, oprez u saobraćaju neophodan
10/01/2022 10:07|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 257 |
|

RTV KIM, 11.01.2022. - Opštinsko odeljenje Javnih službi u stalnoj koordinaciji ugovorenom kompanijom za zimsko održavanje puteva radi na čišćenju puteva na teritoriji opštine Gračanica. Iako su svi putevi prohodni, apeluje se na vozače i pešake da budu oprezni zbog leda na pojedinim deonicama i seoskim putevima.
Usled snežnih padavina koje su juče zahvatile i opštinu Gračanica, saobraćaj se na putevima odvija otežano jer je uprkos stalnom čišćenju snega, usled niskih temperatura i vetra došlo do formiranja leda na pojedinim sporednim putnim pravcima.
Od vozača se zahteva da vožnju prilagode uslovima na putu, poštuju saobraćajne propise i budu oprezni tokom vožnje.
Iako su svi putevi prohodni, ekipe opštinskog Odeljenja javnih službi u stalnoj koordinaciji ugovorenom kompanijom za zimsko održavanje puteva su na terenu i neprekidno rade na dodatnom čišćenju svih puteva.
Iz opštinskog Odeljenja inspekcije još jednom pozivaju fizička i pravna lica (institucije, apoteke, pekare, markete) na poštovanje obaveze i odgovornost čišćenja snega i leda ispred stambenih i poslovnih objekata, dvorišta i drugim prilaznim površinama (trotoara, staza, parkinga) kako bi se povećala bezbednost i učesnika u saobraćaju i pešaka.

Komentari posetilaca