Olivera Kostić iz KBK “Šakal” osvojila srebro na Prvenstvu Srbije u kik boksu
06/03/2023 10:17|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 252 |
|

Medija centar Čaglavica, 06.03.2023. - Članica Kik boks kluba “Šakal”, dvanaestogodišnja Olivera Kostić iz Lapljeg Sela osvojila je srebrnu medalju na Prvenstvu Srbije, koje je održano pre dva dana u Subotici.

Na ovom prvenstvu u kick light disciplini Olivera se takmičila u kategoriji kadetkinje od 10 do 13 godina.-57 kg.

Olivera se na ovom takmičenju plasirala direktno u finale, gde je poražena od Ive Horvat iz Beograda.

Osnivač i trener kik boks kluba “Šakal” Slobodan Stanisavljević rekao je za Medija centar da je zadovoljan Oliverinim nastupom, ali ne i odlukom sudija.

“Što se tiče samog njenog nastupa ja sam prezadovoljan i upravo ono što sam i tražio od nje to sam i dobio tamo. Radila je super, tehnički je bila izvanredna, imali smo neki manji sukob sa sudijama pre meča zbog nekih pravila, tako da je Olivera kažnjena, ali po mišljenju cele hale i svih ljudi koji su pratili taj meč i ostalih trenera Olivera je pobednik, tako da je za nas Olivera definitivno osvajač ovog prvenstva”, rekao je Stanisavljević.

Kik boks klub „Šakal“ je na ovom prvestvu planirao da učestvuje sa dva takmičara. Pored Olivere Kostić u Subotici je bio i član ovog kluba Viktor Zdravković, koji se prema rečima Stanisavljevića „zbog nekih izmena u prijavi takmičara nije takmičio na ovom prvenstvu”.

Članovi kik boks kluba “Šakal” priredili su na sinoćnom redovnom treningu, srdačan doček svojoj takmičarki.

Olivera Kostić kik boks trenira četiri godine, a ovo joj je druga medalja. Prvu je osvojila prošle godine u Novom Sadu.

Trener Slobodan Stanisavljević zahvalio se na podršci Dušanu Cvejiću direktoru Odeljenja za omladinu i sport Opštine Gračanica.

 

 


Komentari posetilaca