Otkazan organizovani prevoz na doček zbog akcije specijalaca
13/01/2022 15:06|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 284 |
|

Medija Centar Čaglavica, 13.01.2022. - Opština Gračanica pozvala je građanstvo da na večerašnjem obeležavanju Nove godine po Julijanskom kalendaru na trgu u Gračanici poštuju sve propisane epidemiološke mere kako ne bi davali prostora "nedobronamernim pojedincima, institucijama i bezbednosnim službama da izazovu nove nemire i pritiske na narod". S tim u vezi je i organizovani prevoz na doček u Gračanici otkazan.

Opština Gračanica obaveštava javnost da se organizovani prevoz za Gračanicu na večerašnje obeležavanje otkazuje zbog novonastale situacije i sinoćne "brutalne akcije" kosovske specijalne policije u zgradi opštine, a kako bi predupredili moguće neželjene reakcije,.

Građani samoinicijativno mogu doći od 16 časova u centar Gračanice i poslužiti se kuvanim vinom, rakijom i pečenim volovskim mesom koje se priprema za ovu priliku.

"Opština Gračanica nastavlja, kao i od sada, da preduzima sve neophodne mere i pripreme kako bi večeranje oveležavanje pravoslavne Nove godine proteklo u miru i dobrom raspoloženju a u skladu sa propisanim epidemiološkim merama", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

 

 

 

 


Komentari posetilaca