Otvoren put u Drajkovcu
24/08/2013 13:34|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 967 |
|

Svečanim presecanjem trake u selu Drajkovce je svečano otvoren renovirani trg ispred Doma kulture i Ambulante u ovom mestu u opštini Štrpce vrednosti 30.000 eura. Traku su presekli gradonačelnik Štrpca Bratislav Nikolić, zamenica ambasadorke Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Keli Degnan i zamenik direktora USAID programa Kris Edvards.
 
- Drago mi je da ovde u Štrpcu vidim da građani sarađuju sa predstavnicima vlasti i zajedno rade na poboljšanju uslova života u ovoj opštini. Ova opština je više puta pokazala i dokazala da može da unapređuje život građana bez obzira na etničku pripadnost građana, kazao je zamenik direktora USAID programa na Kosovu, Kris Edvards.
 
Gradonačelnik Štrpca Bratislav Nikolić istakao je posvećenost opštinskog rukovodstva ravnomernom razvoju svih naselja u opštini pri tom posebno ističući saradnju sa USAID-om.
 
- Ovde u Drajkovcu otvaranjem ovog prelepog trga dajemo potvrdu naše izuzetne saradnje sa USAID-om ali i ponajviše saradnje sa našim građanima. Nema jake opštine Štrpce bez ravnomernog ulaganja i razvoja svakog dela naše opštine. Sa USAID DEMI programom smo realizovali preko dvadeset projekata. To je pokazatelj da su ovo rukovodstvo i građani opštine Štrpce bili otvoreni za saradnju sa svima koji mogu da nam pomognu da živimo bolje. Sa tom praksom ćemo nastaviti i svaki deo opštine Štrpce će se u tom smislu i dalje razvijati, rekao je Nikolić.
 
Veliki broj meštana Drajkovca i okolnih sela došao je da prisustvuje ovom svečanom događaju i tom prilikom su oni još jednom izrazili svoju zahvalnost gradonačelniku Nikoliću na svemu što je do sad urađeno u njihovom mestu.
 
Izvor: SLS 
Foto: SLS 
 

Komentari posetilaca