Peć proglašen zonom karantna
26/04/2020 12:51|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 67 |
|

Radio Goraždevac, 26.04.2020. - Opština Peć proglašena je odlukom Ministarstva zdravlja za zonu karantina. U odluci se pod tačkom dva navode i naselja koja su centri infekcija, među kojima su i Vitomirica, Blagajem, Naklo i određene ulice.

Povodom ove odluke oglasio se sinoć i gradski direktorat za zdravstvo na svojoj Fejsbuk stranici, preneo je Radio Goraždevac.

"Poštovani građani Peći, u gradu je proglašen karantin, što znači da ulazimo u još izazovniju i težu fazu u borbi sa Kovid-19. Broj zaraženih se menja u našoj opštini tako da danas imamo još dva inficirana od obavljenih 76 testova. Pozivamo vas na smirenost i oprez. Lekari, medicinske sestre, policija i svi koji su u ovim teškim danima u službi, na čelu su svete dužnosti. Borba protiv ove pandemije nije nimalo laka i samo saradnjom svih, možemo na kraju da izađemo sa što manje posledica i da se što pre vratimo normalnom stanju u našem gradu, koji toliko volimo. Neka Bog blagoslovi sve koji su ovih dana na dužnosti. Budite pažljivi, bez panike“, poručeno je sa stranice direktorata za zdravstvo, na čijem je čelu Petrit Ljoci.

 

Komentari


Unesite sigurnosnu šifru

Komentari posetilaca