Petar Petković u dvodnevnoj poseti Kosovu
11/03/2022 10:27|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 291 |
|

RTV KIM, 11.03.2022. - Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Petar Petković boraviće danas i sutra, 11. i 12. marta, na Кosovu.

Prvog dana posete, 11. marta, direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju će obići opštinu Štrpce.

U sportskoj sali u selu Berevce, Petković će se u 12.00 sastati sa rukovodstvom ove opštine, mladim sportistima i najmlađim članovima Кulturno umetničkog društva ovog kraja. Nakon kraćeg sportskog i kulturno-umetničkog programa, on će se družiti sa decom, njihovim roditeljima i predstavnicima sportskih udruženja, posle čega je predviđeno njegovo obraćanje okupljenim građanima.

U selu Vrbeštica, u 13.30 sati, direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju obići će OŠ „Šarski odred“, gde će razgovarati sa rukovodstvom i meštanima sela.

U 14.20 sati predviđena je poseta i uručenje pomoći devetočlanoj porodici Mladenović. 

Drugog dana posete, u subotu 12. marta, direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju će posetiti opštinu Zubin Potok.

U zgradi Opštine Zubin Potok je za 11.00 predviđen sastanak sa političkim predstavnicima Srpske liste i članovima lokalne samouprave ove opštine. Nakon toga, Petković će obići selo Ugljare u opštini Zubin Potok gde će razgovarati sa meštanima.

Posetu Кosovu direktor Petković završiće u selu Gornje Dobroševine, u 13 sati, posetom sedmočlanoj porodici Mihajlović kojoj je Кancelarija za КiM finansirala izgradnju kuće i sanirala prilazni put.

 

 


Komentari posetilaca