Policija Kosova za sada odbija da odgovori da li je otkriveno ko je pretukao G.M
15/11/2023 14:04|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 288 |
|

Medija centar Čaglavica, 15.11.2023. - Medija centar Čaglavica svakodnevno u poslednja tri dana pokušava da od Policije Kosova sazna detalje u vezi sa slučajem G.M iz Čaglavice, koga je 10.11.2023. godine na svojoj njivi u ataru Čaglavice, prema Ajvaliji, pretukao Albanac.

Dan nakon napada na G.M u vezi sa ovim slučajem nije mogao da govori ni komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković, uz obrazloženje da “nije ovlašćen da govori za medije”. Novinarki Medija centra Čaglavica tada je rekao da se obrati kancelariji za medije Policije Kosova.

Međutim, odgovor na pitanja koja je Medija centar danas, juče i prekjuče poslao na adrese kancelarije za medije i zamenika generalnog direktora Policije Kosova Dejana Jankovića, još uvek nije stigao.

Podsetimo, prema saznanjima Medija centra Srbina G.M iz Čaglavice je dok je obavljao ratarske poslove na svojoj njivi fizički napao mlađi Albanac i naneo mu telesne povrede.

Do napada je došlo kada je Albanac sa stadom od preko 100 ovaca prelazio preko njive G.M.

Kada ga je G. M. zamolio da to ne radi i da mu ne uništava setvu, Albanac ga je nekoliko puta udario štapom, govoreći mu „Fol shqip“ (govori albanski) i „Idi za Srbiju“.

G. M. je slučaj prijavio policiji u Gračanici i bio je na pregled kod lekara, gde su mu ustanovljene povrede u predelu donjih ekstremiteta.


Komentari posetilaca