Ponoš: Plan za Kosovo je loš
13/04/2023 11:57|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 234 |
|

FoNet, Beta, 13.04.2023. - Opozicija ni na koji način ne sme da podeli odgovornost s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kada je reč o planu za Kosovu, ocenio je lider pokreta Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš i dodao da je najveći bezbednosni rizik za Srbiju aktuelni režim.

Ponoš je ukazao da je plan za Kosovo koji je Vučić prihvatio loš za Srbiju i aktuelni režim mora da snosi političke posledice zbog toga.

"U prvoj fazi svoje vladavine Vučić je hteo da ga vole i da mu se dive. Sada je stigao u fazu kad bi hteo da ga se plaše i da ga po malo žale jer on nosi sav teret, predstavlja se kao vrsta žrtve, pravi Isusa od sebe. Stubovi ove vlasti su Simo Spasić, Safet Pavlović i Ana Brnabić, to je ogolilo njegovu ranjivost. Ovde do promena može da dođe po crnogorskom modelu, da se na sledećim parlamentarnim izborima napravi drugačija većina. Milo Đukanović je u političkom smislu Bizmark u odnosu na Vučića pa je ipak sišao sa vlasti. Ovaj naš zna da se održava samo dok se penje, a kad se ne penje on će da padne jer ne zna da silazi", rekao je Ponoš.

 

 


Komentari posetilaca