Ponovo postavljena tabla „Republika Kosovo - Opština Klokot“
05/03/2019 16:04|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 2547 |
|

Čaglavica, 05.03.2019. – Radnici jedne privatne firme ( ime poznato redakciji ) postavili su danas popodne ponovo tablu sa natpisom „Republika Kosovo-Opština Klokot“ na novosagrađenoj zgradi opštine Klokot, nakon što je kako kaže zamenik gradonačelnika Klokota protekle noći ili danas oborio vetar.

http://www.newpressproduction.com/vesti/vetar_oduvao_tablu_%E2%80%9Erepublika_kosovo%E2%80%9C_sa_zgrade_opstine_klokot/2387

 

Mirković kaže da je Opština Klokot uputila zahtev komandiru policijske stanice u Klokotu  da ispita ko i po čijem nalogu postavlja ovu tablu.  

„Neophodno je da nam dostavite dokumentaciju u vezi sa tim, ko je naručio izradu table za opštinsku zgradu, kao i ko je angažovao firmu i u kom svojstvu za postavljanje table“, piše u zahtevu opštine Klokot, gde se, kako se navodi „napominje da Opština o svemu ovome nije upoznata“.  

Tabla sa natpisom Republika Kosovo-Opština Klokot postavljena je prvi put kako tvrdi gradonačelnik Klokota Božidar Dejanović  pre tri dana u subotu.

Dejanović tvrdi  da niko od od rukovodstva i zaposlenih u ovoj lokalnoj samoupravi ne zna ko je postavio tablu sa natpisom „Repulika Kosovo – Opština Klokot“ na novoj zgradi opštine, koja kako kaže još uvek nije funkcionalna. Ova opština trenutno koristi druge prostorije gde nema nikavih obeležja.  

Klokot  je jedina opština sa srpskom većinom na Kosovu na čijoj se zgradi sada nalazi tabla sa natpisom Republika Kosovo. 

 


Komentari posetilaca