POPOVIĆ U RAZGOVORU SA GRAĐANIMA GRAČANICE
11/10/2013 16:18|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1200 |
|

Kandidat za gradonačelnika Gračanice na predstojećim lokalnim izborima Srđan Popović otvorio je danas  u centru Gračanice štand na kome su članovi i sipatizeri prolazinicima delili promotivni material. Popović i kandidati za odbornike Samostalne liberalne stranke za opštinu Gračanicu su tom prilikom razgovarali sa građanima i novinarima.
 
- Naša je ideja da direktno razgovaramo sa građanima, meštanima opštine Gračanice. I ono što je nama bitno da pre svega upoznamo
meštane sa našim programom i da čujemo na terenu o problemima i potreba naših građana u opštini Gračanica. Ono što ćemo raditi narednih dana je da ćemo posetiti svako mesto u opštini Gračanica, gde ćemo probati da razgovaramo sa svakim građaninom i da ga uputimo u ono što mi hoćemo da uradimo, kada budemo preuzeli opštinu. Naša poruka je da glasaju za naše ljude, da glasaju za našu kuću, da glasaju za našu Gračanicu, jer pre svega ovo mesto, ovu opštinu osećam kao moju, rekao je Popović.
 
Privrednik iz Donje Gušterice Miroslav Stolić kaže da je jedan od glavnih ciljeva  Samostalne liberalne stranke ekonomski razvoj i otvaranje radnih mesta.
 
- Otvorili bi više malih i srednjih preduzeća koje bi opština podržala i uposlili što više mladih ljudi. Pokušaćemo da napravimo i par nekih zadruga, da ujedinimo ljude da jedinstveno izađu na tržište sa svojim proizvodima, rekao je Stolić.
 
Kandidata Samostalne liberalne stranke za Gradonačelnika Gračanice
danas je zvanično podržalo i Udruženje Veterani  Srbije.
 
Veterani Srbije aktivno će raditi na izbornoj pobedi Popovića za mesto prvog čoveka Gračanice jer tako vide način da se poboljša njihov loš položaj, saopšteno je iz ove stranke.
 
- Meni je drago da podršku politici koju u Gračanici zastupam i koju smo kao stranka kandidovali podržava ovoliki broj pojedinaca i udruženja. Zadovoljstvo mi je da vidim koliko nam ljudi svakoga dana prilazi. Posebno sam srećan kada vidim da su za ostvarenje te politike odlučni da pomognu kako oni koji žive u Gračanici, tako i oni koji iako trenutno van Gračanice nju osećaju kao našu kuću, izjavio je Popović nakon zajedničkog potpisivanja.
 
Opštinski odbor Samostalne liberalne stranke u Gračanici poručuje da poslednja u nizu podrška koju Srdjan Popović dobija dokazuje da se u politici SLS-a prepoznaju svi oni koji žele bolji život i uređenije i pravednije društvo. 
 
Izvor: New press
 
 

Komentari posetilaca

erik

2013-10-12 18:31
a sto do sad niste razgovarali sa gradjanima nego sad pred izbore sto ih do sad niste posetili da vidite kako zive nego sad kad vam trebaju glasovi...sram vas bilo sve redom

masa

2013-10-11 22:01
al je bilo guzve, celih 30 - ak ljudi