Priveden sekretar Crvenog krsta u Gračanici Sveta Živić
13/09/2017 22:05|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1803 |
|

Gračanica, 13,09,2017 - Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije priveli su oko 20 sati i 30 minuta sekretara Crvenog krsta u Gračanici Svetu Živića.

Prethodno je tridesetak pripadnika Kosovske policje izvršilo pretres njegove kuće u selu Preoce u Opštini Gračanica. Policajci su kako su Produkciji NEW-PRESS potvrdili članovi Živićeve porodice odneli dokumentaciju Crvenog krsta.

“Bili smo u dvorištu kada se oko 20 časova odjenom pojavilo  oko 30 policajaca sa maskama. Rekli su nam da ne ulazimo u kuću i zajedno sa Svetom su ušli u kuću, izvršili pretres i odneli dokumenta koja se odnose na socijalnu kartu građana. Izvršili su i pretres automobila gde je bio deo dokumentacije i to su odneli”, rekla je za Produkciju NEW-PRESS supruga Svete Živića.

Meštanin Preoca koji je bio prisutan tokom pretresa kaže da je policija bila korektna i da u kući  nije bilo nikakve premetačine.

Kako Produkcija NEW-PRESS saznaje u stanici policije u Gračanici nisu bili upoznati sa ovom akcijom specijalne jedinice Kosovske policije.

Sveta Živić se po rečima članova njegove porodice  trenutno nalazi u policijksoj stanici u Prištini, a od policije nismo uspeli da dobijemo zvanične informacije o ovoj akciji


Komentari posetilaca