Rada Trajković biće savetnica ministra Nenada Rašića
01/12/2022 12:47|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 279 |
|

Medija centar Čaglavica, 01.12.2022. - Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković biće imenovana za savetnicu ministra za zajednice i povratak Nenada Rašića.

Ovu informaciju za Medija centar potvrdio je i sam Rašić.

“Tačno je biće imenovana zato što poseduje bogato iskustvo i znanje i sigurno da može mnogo šta da se nauči od nje i da će dati ogroman doprinos radu ministarstva. Takođe pored toga ona bila jedna od kandidata na listi i samim tim preuzela je odgovornost imajući i hrabrosti da bude deo liste (GI Sloboda, pravda, opstanak )”, rekao je Rašić za Medija centar.

Rada Trajković je na poslednjim parlamentarnim izborima na Kosovu bila na listi Građanske inicijative Sloboda, pravda i opstanak, međutim tada ova Građanska inicijativa nije osvojila dovoljan broj glasova za ulazak u kosovski  parlament.

Ipak, nakon što su poslanici Srpske liste početkom novembra podneli ostavke u Skupštinu Kosova “ušao” je Cvetko Veljković, koji je bio kandidat GI Sloboda, pravda, opstanak.  Međutim, dva dana nakon što je položio zakletvu Veljković je napustio ovu Građansku inicijativu.

 

 


Komentari posetilaca