Radomiru Lazoviću stigle pretnje da će završiti kao Oliver
14/07/2023 10:21|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 121 |
|

Kim, Danas, 14.07.2023. - Radomiru Lazoviću, poslaniku „Ne davimo Beograd“ u Skupštini Srbije, stigla je pretnja preko društvene mreže Fejsbuk da će biti ubijen kao političar Oliver Ivanović.

“Tebe nećemo braniti dabogda završio kao Oliver Ivanović pa da proslavimo”, piše u pretnji upućenoj Radomiru Lazoviću.

„Nakon što su nas, slično kao Olivera Ivanovića, targetirali onim bizarnim spotovima punim laži i mržnje, sada dobijam i direktne pretnje da me, isto kao Olivera Ivanovića treba ubiti. Ovakve pretnje mi govore da SNS simpatizeri i botovi zapravo opravdavaju i priželjkuju fizičke obračune, pa čak i ubistva političkih neistomišljenika Aleksandra Vučića“, kazao je za Danas Radomir Lazović.

Nedavno je bivši poslanik SNS-a napravio “sačekušu” na stepenicama parlamenta ovom narodnom poslaniku, a da do danas, kako kaže Lazović, nema nikakve informacije iz policije da li su bilo šta preduzeli po tom pitanju.

„Sve ovo je rezultat kampanje mržnje koju organizuje režim, ali mogu da im poručim da ih se ne plašim i da ću samo snažnije da nastavim da se borim za Srbiju bez nasilja i naprednjačkog kriminala. Ova i slične pretnje su krenule da stižu nakon što sam u Narodnoj skupštini analizirao program Jedinstvene Srbije i SPS-a i govorio o štetnosti ove dve organizacije za našu zemlju“, zaključuje sagovornik Danas-a.

 

 


Komentari posetilaca