Rukovodstvo Opštine Gračanica Trajkoviću-“kako gradonačelnica može da ga primi"
01/11/2023 10:15|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 196 |
|

Medija centar Čaglavica, 01.11.2023. - Nakon što je Srpski nacionalni forum (SNF) pre nekoliko dana prihvatio poziv rukovodstva opštine Gračanica da njihove predstavnike “uveri” da su “zakonske procedure” u vezi sa nelegalnom gradnjom i uzurpacijom opštinske imovine na teritoriji opštine Gračanica u toku, opštinsko rukovodstvo je juče saopštilo da “ponuda i dalje važi”, ali da postoji protokol – kako doći do gradonačelnice Gračanice.

Inače, rukovodstvo opštine Gračanica u najnovijem saopštenju za javnost sada na sastanak poziva samo predsednika Srpskog nacionalnog foruma Momčila Trajkovića, a ranije je pored Trajkovića bilo pozvano i predsedništvo SNF.

Opštinsko rukovodstvo predsedniku Srpskog nacionalnog foruma Momčilu Trajkoviću precizno objašnjava na koji način gradonačelnica može da ga primi.

“Izvolite kao i svaki građanin ostavite kopiju lične karte na portirnici i sačekate da vas službenici pozovu. Samo nemojte da se nervirate moraćete malo da sačekate. Predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić građane prima četvrtkom, a na listi je njih više od stotinu. Ne možemo da Vas primimo preko reda. Sve po zakonu i redu”, navodi rukovodstvo opštine Gračanica.

Podsetimo, Srpski nacionalni forum je prethodnih dana nekoliko puta zatražio odgovore na pitanja u vezi sa nelegalnom gradnjom i uzurpacijom opštinske imovine na teritoriji opštine Gračanica. Međutim od rukovodstva opštine Gračanica je u vezi s tim pitanjima u dva saopštenja dobio odgovore u tri rečenice:

„Zakonske procedure za sve šta nas optužujete su u toku“. “Put do građevinskih dozvola je zakonom regulisan akt, nelegalna gradnja takođe”. “Sve je u proceduri”

Rukovodstvo opštine Gračanica tvrdi da će Trajkovića o svemu tome “uveriti kad dođe na red”, odnosno kad se stvore uslovi da ga gradonačelnica Ljiljana Šubarić primi.


Komentari posetilaca