Samo 2-3 minuta, na automobilu Mimoze Kusari Ljilje
13/07/2023 14:14|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 124 |
|

RTK, Kim, 13.07.2023. - Socijaldemokratska partija, dan nakon potpune objave prisluškivanja Mimoze Kusari – Ljilja sa funkcionerom Srpske liste Slavkom Simićem, sprovela je performans, odnosno ispisivanje po njenom automobilu.

Na službenom automobilu Kusari – Ljilje, PSD je napisala „samo 2-3 minuta“. Ovo joj je ironija i demant, na to što je šefica poslaničke grupe Samoopredeljenja rekla da je njena komunikacija sa potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem trajala „samo dva-tri minuta“, na prethodnoj konstataciji Slavka Simića da su razgovarali pola sata.

Akciju je čak pratila i verbalna tuča, piše RTK.

Juče je objavljen treći deo audio snimka, za koji se pretpostavlja da je u pitanju prisluškivanje razgovora, u kojem se ističu razgovori vezani za OVK veterane, ali i stavovi Kusari-Ljilje prema nekim njenim opozicionim kolegama.

Treći deo audio-snimka objavljenog u sredu u Nacionale, gde Mimoza Kusari razgovara sa političarem Srpske liste Slavkom Simićem, prikazuje kako ona zapravo opravdava neke izjave u vezi sa Srpskom listom po pitanju veterana Oslobodilačke vojske Kosova.

 

 


Komentari posetilaca