Saradnik Zvonka Veselinovića uhapšen zbog sumnje u umešanost u ubistvo Ivanovića
21/10/2022 09:53|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 286 |
|

Nova.rs, 21.10.2022. - Uhapšeni Srbin M.M. koji se sumniči za umeštanost u ubistvo Olivera Ivanovića je, prema pisanju portala Nova.rs, zapravo Milan Mihajlović bliski saradnik kontraverznog biznismena Zvonka Veselinovića.

Advokat uhapšenog Miodrag Brkljač kaže za Nova.rs da je tačno da je Milan Mihajlović uhapšen i da se nalazi u pritvorskoj jedinici.

„Ne znam ništa više od detalja, s obzirom da su tek pre sat, sat i po vremena iz njegove porodice došli da me angažuju da ga branim. Ono što znam – znam iz medija, a to je da ga je Specijalno tužilaštvo uhapsilo pod sumnjom da je član nekakve kriminalne grupe koja je navodno učestvovalo između ostalog i u ubistvu Olivera Ivanovića“, navodi Brkljač.

On kaže da s obzirom na to da je uhapšen sinoć oko 22.30 trebalo bi sutra u toku dana da se održi ročište u Specijalnom sudu u Prištini na kome treba da se odluči da li će on ostati i dalje u sudskom pritvoru ili će biti pušten na slobodu.

„S obzirom na razvoj situacije, na težinu optužbe i na sve što se događa, najverovatnije da će sutra njemu biti određen sudski pritvor“, dodaje Brkljač.

On se i ranije pominjao kao jedan od osumnjičenih u ovom slučaju, ali se nije našao u optužnici koja je podignuta.

Milan Mihailović se inače nalazi na spisku osoba protiv kojih su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije. U obrazloženju je navedeno da je Mihailović jedan od devet saradnika Zvonka Veselinovića koji su radili za njega ili u njegovo ime.

 

 

 

 


Komentari posetilaca