SDP: U nedelju četvorogodišnji pomen Oliveru Ivanoviću
14/01/2022 10:02|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 312 |
|

RTV KIM, 14.01.2022. - Građanska inicijativa "SDP" obeležiće četvorogodišnji pomen Oliveru Ivanoviću u nedelju u 10 sati na mestu ubistva, odnosno, ispred sedišta ove inicijative u Kosovskoj Mitrovici.

Iz SDP-a napominju da je period od četiri godine za porodicu, prijatelje i članstvo, mučan, iscrpljujući i vrlo težak.

"On je bio ispunjen osećajem izneverenosti i očaja. Osim podizanja optužnice, nije se maklo sa početne tačke, šta više, Specijalno tužilaštvo je znalo da ode i korak nazad, kao da svesno razvlači proces i čini ga traljavim. Nema ni jednog traga izvršiocima niti nalogodavcima".

Ističu da se potencijalni dokazi u vidu video snimaka kriju i ne obelodanjuju.

"Tužilaštvu iz Prištine ne pada na pamet da saradjuje sa istražnim organima Beograda. Nama ostaje hladna nada i neverica da će pravda progledati i da će vinovnike ovog zločina stići zaslužena kazna. Nekome nije bilo u interesu da na prostoru Kosova i Metohije beskrupulozno i sa izraženim karakterom patriotizma i pripadnosti svom narodu, živi i politički deluje Oliver Ivanović. Mnogo smo izgubili, takav gubitak se ne može nadoknaditi. Brutalno i hladnokrvno je prosuta krv velikog borca za srpski narod i pravdu", zaključuje se u saopštenju dostavljenom medijima.

 

 


Komentari posetilaca