SNF: Da li je "antena" postala najskuplja srpska reč?
06/09/2016 07:02|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1098 |
|

Gračanica, 05.09.2016. - Srpski nacionalni forum (SNF) podseća da još uvek čeka odgovore na pitanja koje je postavio Srpskoj listi sredinom avgusta u vezi sporazuma o demarkaciji granice sa Crnom Gorom, a među kojima je „Otkud Srpskoj (listi) pravo da odlučuje o državnim pitanjima Srbije?”

U saopštenju SNF-a se navodi da odgovore na postavljena pitanja nije dobio, a nije ih dobila ni šira javnost, što kako se navodi, jasno govori koliko je srpskim političarima stalo do javnosti.

„S obzirom da se radi o grubom narušavanju Ustava Republike Srbije od strane poslanika Srpske liste, SNF ista pitanja upućuje vladi Srbije i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, Ovoga puta SNF samo podseća da „Srpska“ i dalje duguje te odgovore.“

SNF podseća da su poslanici Srpske liste kao razlog za neučestvovanje na sednici parlamenta na kojoj bi se raspravljalo o demarkaciji, naveli da nisu ispunjeni njihovi zahtevi. Ti zahtevi se, kako se navodi, odnose na postavljanje baznih stanica mobilne telefonije. U skladu sa tim, SNF postavlja sledeće pitanje:

„Koliko vrede te antene kad se za njih izdaje država? Da li je "antena" postala najskuplja srpska reč? Prema Srpskoj listi – jeste!“, navodi se u saopštenju Srpskog nacionalnog foruma.


Komentari posetilaca