SNF: „Ako koza laže, rog ne laže!“
01/12/2023 13:01|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 133 |
|

Medija centar Čaglavica, 01.12.2023. - Povodom tvrdnji gradonačelnika Štrpca Dalibora Jevtića da nije bio pozvan na okrugli sto na temu ”Srpska lista i albanizacija srpskih opstina – u susret osnivanju Zajednice srpskih opština”, koji je održan 12.11.2023. godine u Medija centru u Čaglavici, u organizaciji  Srpskog  nacionalnog foruma (SNF), a na kome se između ostalog govorilo o nelegalnoj gradnji u većinski srpskim sredinama na Kosovu, saoštenjem se oglasio SNF navodeći da  gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić ne govori istinu.

Podsetimo, Dalibor Jevtić je na sednici Skupštine opštine Štrpce, koja je održana 29.11.2023. na kojoj se između ostalog govorilo o nelegalnoj gradnji u ovoj opštini, osvrnuo na ovaj događaj SNF-a navodeći da ga niko nije pozvao, iako je na okruglom stolu rečeno da jeste.

Jevtić je tada rekao i da bi da je on učestvovao na okruglom stolu učesnici “čuli ono što ne bi želeli da čuju, pa ga iz tog razloga nisu ni pozvali”  

Međutim iz Srpskog nacionalnog foruma tvrde da  je Jevtić bio pozvan i da za to imaju i dokaze.

“Prosto ne možemo da verujemo da čovek na ovako odgovornoj funkciji „u oči gleda i laže“. Laže javnost, a slagao je i svoje odbornike. Nije tačna tvrdnja gradonačelnika Jevtića da nije pozvan da prisustvuje okruglom stolu. Naime, gradonačelniku je 8. novembra upućena pozivnica, ali i agenda okruglog stola na zvaničnom mejlu opštine Štrpce (strpceo@gmail.com) objavljenog na sajtu i FB stranici Opštine. Dokaz je mejl preko koga je gradonačelniku dostavljen poziv”, navodi se u saopštenju SNF sa porukom:


Komentari posetilaca