Sonja Ilić Odalović dobila priznanje “Povelja ženi” od primarijusa Krstića
07/10/2021 11:50|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 807 |
|

Medija centar Čaglavica, 07.10.2021. - Kandidatkinja za odbornicu Skupštine Opštine Gračanica ispred Srpske liste doktorka Sonja Ilić Odalović, saopštila je da je od primarijusa doktora Slavka Krstića dobila “Povelju ženi”.

Doktorka Ilić Odalović je na svom Fejsbuk profilu napisala da je na poziv doktora Krstića posetila Opštu bolnicu u Pasjanu.

“Poštovani primarijus Slavko je upoznat sa mojim radom i životnom pričom, pa je imao želju da mi uruči priznanje za sve ono što sam kao lekar i žena do sada uspela da uradim za naš narod. Vrlo sam ponosna na činjenicu da čovek koji je uspešno obavio 10000 operacija, 25000 porođaja, blizu milion pregleda, sarađivao sa našim najeminetnijim stručnjacima iz više grana medicine, meni odaje priznanje i daje podstrek da kao žena i lekar nastavim istim putem kao i do sada. Dobila sam Povelju ženi koju je lično on napisao i njegovu knjigu o samoj bolnici u kojoj radi”, napisala je Sonja Ilić Odalović.

Ona je dodala da joj ova podrška “puno znači i daje još jači vetar u leđa”.

“Poštovani primarijus nas je ispratio sa porukom i željom da se u Gračanici složimo i umnožimo”, navela je doktorka Ilić Odalović.

Sonja Ilić Odalović specijalista je fizikalne medicine i zaposlena je u Domu zdravlja Gračanica.

Ranije je saopštila da je njen motiv da prihvati kandidaturu za odbornicu Skupštine Opštine isppred Srpske liste, njena želja i potreba da aktivno učestvuje i doprinese svojim radom, obrazovanjem, iskustvom, integritetom i energijom, u borbi za ostanak i opstanak Srba na svojim ognjištima.


Komentari posetilaca