SRĐAN POPOVIĆ U LEPINI
14/10/2013 00:02|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1009 |
|

 
Kandidat za gradonačelnika Gračanice Srđan Popović obišao je poljoprivrednika Predraga Slavića iz Lepine, kome je Kancelarija za zajednice, na čijem je Popović čelu, pre nekoliko meseci donirala mešaonu za stočnu hranu a sa ciljem otvaranja male proizvodnje koja ce uposliti do 6 radnika i samu porodicu.
Popović je tom prilikom rekao da je jedan od njegovih ciljeva, kad je ekonomski razvoj u pitanju, ulaganje u poljoprivredu i stočarstvo, jer su kako je kazao, naši ljudi od poljoprivrede nekada veoma dobro živeli.
- Ulaganje u poljoprivredu i stočarstvo je prilika za opstanak i razvoj srpskog seljaka na Kosovu, koji je uvek i živeo i decu školovao od svog rada. U ovim granama vidim veliku šansu za razvoj ovog kraja, a najbolji primer za to je naš današnji domaćin Predrag Slavić, koji je pored cele svoje porodice uposlio još dvoje ljudi, rekao je Popović.
Predrag Slavić iz Lepine jedan je od najuspešnijih poljoprivrednika u ovom kraju. Pored poljoprivrede bavi se i stočarstvom i u svom posedu ima farmu junadi i ovaca.
- Imam pedesetak junadi i oko 150 ovaca. Posla ima za svakog ko hoće da radi, obezbedio sam svoju porodicu i zaposlio sam dvoje ljudi, a planiram da proširim prozvodnju, rekao je tom prilikom Slavić.
 
Izvor: SLS
 

Komentari posetilaca

Nikola

2013-10-14 22:52
Jao kako ovo izgleda jadno i bedno