Stojanović: Potrebno je promeniti sistem upravljanja
17/10/2021 15:42|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 225 |
|

Medija centar Čaglavica, 17.10.2021. - Samostalni  kandidat za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović je nakon glasanja građanima poručio da budu hrabri i da ne popuste pod pritiscima kojih je, kaže, bilo i poslednjih mesec dana, a kojih će biti i danas.

 

„Verujem u ovaj narod apsolutno, da ne verujem ne bih se ni kandidovao. Verujem da će biti hrabar danas, da će glasati onako kako misli. Naravno, paravan je ono što će im  bezbediti dovoljno prostora za slobodu i verujem da će biti hrabri kao što su bili mnogo puta u prošlosti bili i da neće pristati na to da budu ucenjeni i poniženi već da će se ispraviti i jasno kazati kakvu Gračanicu žele u budućnosti“, rekao je Stojanović.

 

Na pitanje Medija centra – zašto misli da on treba da pobedi, Stojanović kaže:

 

„Zato što je potrebno da se promeni sistem  odlučivanja i potrebno je da se mnogo bolje upravlja na lokalnom nivou. Ovo što smo do sada gledali za posledicu ima jedan sveopšti haos koji je stvoren, od komunalnih do vitalnih interesa, infrastruktire koja postoji u ovoj opštini. Potrebno je da ponovo vratimo odlučivanje narodu i da se narod pita, a ne pojedine skrivene i sive eminencije koje nažalost danas odlučuju više nego bilo ko, ko ovde živi“, kazao je Stojanović.

 


Komentari posetilaca