Stojanović čestitao Kurban bajram
15/10/2013 23:38|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1051 |
|

 
Veselje u Romaskoj mahali obeležilo je danas proslavljanje Kurban bajrama. Građanska inicijativa Srpska svečano je otvorila svoj izborni štab u ovoj mahali u Gračanici.
Ovom prilikom je kandidat naše liste Srpska za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović čestitao vernicima praznik Kurban bajram poželevši im zdravlja i sreće.
- Danas nećemo da pričamo o politici ja sam došao da vam čestitam Kurban bajram i da pričamo o tome kako ćemo i šta ćemo dalje, jer samo jedinstveni možemo da živimo bolje. Da budemo jednaki, da ne dozvolimo da nas dele po bilo kojoj osnovi jer nas Bog ne deli tako da ni ljudi nemaju prava na to, rekao je Branimir Stojanović.
U ime okupljenih Roma obratio se Hamit Šerifović. 
- Država Srbija je svih ovih godina u kontinuitetu pomagala sve, a tako i Rome na Kosovu i Metohiji. Sada naša država traži od nas jednu malu stvar, zato pozivam sve moje sugrađane da izađu 3.novembra i zaokruže 126, listu Srpska, kazao je Šerifović.
Okupljeni Romi razgovarali su sa predstavnicima liste Srpska među kojima je osim kandidata za gradonačelnika Opštine Gračanica prisutan bio i nosilac liste Srpska Vladeta Kostić. 
 
Izvor: GI Srpska
 

Komentari posetilaca