Stojanović se za glasove bori uglavnom preko Fejsbuka, a promoviše i traktorom
12/10/2021 11:23|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 232 |
|

Medija centar Čaglavica, 12.10.2021. - Kandidat za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović svoju predizbornu kampanju sprovodi uglavnom objavama na društvenim mrežama.

U poslednjoj objavi na svojoj Fejsbuk stranici Stojanović predstavlja svoj program za zapošljavanje mladih i ekonomsko osnaživanje građana opštine Gračanica. Prioritet će mu, kako kaže, biti ukidanje duplih plata.

Od početka izborne kampanje objavio je još nekoliko spotova i video poruka građanima.

U svojoj prvoj video poruci ukazao je na deponije smeća, ističuči da je to „smeće svedok  nesposobosti i korupcije lokalnih vlasti“

„Djubre, razrovarene ulice i koruptivne afere –  najbolje su ogledalo sadašnje lokalne vlasti“, naveo je Stojanović uz obećanje „da će Gračanicu vratiti narodu i u jedinstvu sa državom Srbijom zašiti od lokalnih oligarha i interesnih grupa.

Druga Stojanovićeva poruka građanima odnosi se na „obilaznicu“ oko Gračanice i obećava  izmeštanje saobraćaja i uređenje pešačke zone, ukoliko mu građani 17. oktobra ukažu poverenje.

Stojanović je ukazao i na „problem sa smradom reke Gračanke“ gde predstavlja predloge i rešenja.

Meštanima Badovca i Sušice Stojanović je obećao da će rešiti njihov dugogodišnji problem oko vodosnabdevanja.

„Uputstvo kako glasati“, je Stojanovićeva objava gde građane poziva „da glasaju za onog u koga veruju, a ne za ono u šta ne veruju i ono sto im je nametnuto“.

Na Fejsbuk stranici Branimira Stojanovića nalaze se i objave njegovih ranijih  izjava i „akcija“.

Stojanović ima i improvizovani „bilbord“ u Lapljem selu, izborne postere na nekoliko lokala, a u promociji mu „pomaže“ i traktor sa prikolicom na kojoj je postavljen veliki plakat sa natpisom  „Branimir Stojanović – kandidat naroda“. 


Komentari posetilaca