TOG: Otvoren javni poziv za „Cvet uspeha za ženu 2023“
23/02/2023 11:05|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 368 |
|

TOG, Medija centar Čaglavica, 23.02.2023. - Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, Turistička organizacija Gračanice na inicijativu predsednice Opštine Gračanica Ljiljane Šubarić raspisuje javni poziv za nominovanje kandidatikinja za najuspešnije žene u opštini Gračanica pod nazivom – „Cvet uspeha za ženu 2023“.

„Turistička organizacija Gračanice poziva institucije, da direktno učestvuju i nominuju najbolje kandidatkinje stručnih zanimanja za dodelu nagrada u predviđenim kategorijama: politika, preduzetništvo, prava, socijalna i zdravstvena zaštita, javno informisanje, informaciono-komunikacione tehnologije i informaciono društvo, kultura, kauka i tehnološki razvoj, sport, obrazovanje i vaspitanje, civilno društvo, bezbednost“, navodi se u saopštenju.

Stručni žiri sastavljen od članica TOG- a, kao i žena na rukovodećim mestima u institucijama relevantnim za razvoj ženskog preduzetništva, doneće finalnu odluku o izboru najboljih.

Svečani prijem i dodela priznanja održaće se 9. marta u galeriji Doma kulture, a priznanja najistaknutijim kandidatkinjama u vidu statua i plaketa dodeliće predsednica opštine Ljiljana Šubarić sa ciljem da oda priznanje najuspešnijim ženama našeg društva za njihov rad, doprinos i stvaralaštvo, kao i promovisanje njihovog uspeha .

„Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za žene koje se uspešno nose sa izazovima, koje pokazuju inovativnost, odlučnost i kreativnost u poslovanju i kao motivacija za dodatne uspehe“, navode iz TOG-a.

Kandidatkinje su obavezne da uz konkursnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono pismo i jednu profesionalnu (anfas) fotografiju.

Prijave sa propratnom dokumentacijom poslati na mejl: konkurs.tog@gmail.com

Poziv je otvoren od 22. februara do 5. marta 2023.

Potrebnu dokumentaciju možete preuzeti: https://togracanica.org/?strana=336


Komentari posetilaca