TOG: U Gračanici 8. marta humanitarni bazar za žene
03/03/2022 16:14|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 312 |
|

Medija centar Čaglavica, 03.03.2022. - Turistička organizacija Gračanice povodom Međunarodnog dana žena organizuje Humanitarni bazar „Žena za ženu“, koji će se održati 8. marta, na platou isped opštine Gračanica u vremenskom periodu od 11 do 13 časova.

Na bazaru se po simboličnim cenama mogu kupiti medenjaci, kolači, ukrasi, dekoracije i čestitke za 8. mart, koje će praviti deca iz osnovnih škola sa teritorije opštine Gračanica.

Kako je saopšteno, novac koji će biti prikupljen ovom prilikom, biće uplaćen na račun žene iz opštine Gračanice, kojoj pomoć bude najpotrebnija.

Tom priliko TOG poziva sve ugostiteljske i prodajne objekte, firme i preduzetnike koje su u mogućnosti da učestvuju.

Za one koji nisu u mogućnosti da učestvuju na bazaru, a žele da pomognu više informacija mogu dobiti na broj telefona: +38138748267, ili lično u prostorijama Turističke organizacije Gračanice.

Кonkurs: „Žena kojoj se divim“

Povodom Dana žena, Tristička organizacija Gračanice raspisala je i literarni konkurs za najkreativniju čestitku na temu: „Žena kojoj se divim“.

Kako se navodi pravo učešća na konkursu imaju učenici osnovnih škola od 1. do 4. razreda sa teritorije opštine Gračanice, a svaki učenik učestvuje posebno sa svojim radom. Literarne radove i čestitke ocenjivaće i vrednovaće stručna lica.

Čestitke koje učenici budu poslali, biće izložene na humanitarnom bazaru „Žena za ženu“. 

Učenicima koji budu imali najkreativniji i najmaštovitiji rad (pesmu, stih i čestitku) biće dodeljena priznanja i simbolični pokloni.

Rok za predaju radova je 3. mart, odnosno danas.

 

 

 


Komentari posetilaca