Tradicionalni doček pravoslavne Nove godine u Gračanici
09/01/2023 12:35|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 261 |
|

Medija centar, 09.01.2023. - Na centralnom Trgu oslobodilaca u Gračanici u petak, 13. januara biće organizovan tradicionalni doček Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Opština Gračanica u saradnji sa NVO “Gračanička omladinska inicijativa” tradicionalno organizuje doček pravoslavne Nove godine na otvorenom, uz vola na ražnju i prateći muzički program.

"Julijanska, pravoslavna ili srpska Nova 2023. godina biće dočekana u centru Gračanice, na Trgu oslobodiocima ispred zgrade Opštine Gračanica uz koncert popularnog lokalnog pevača Slobodana Bobe Rakića i pevačice Snežane Vušević. U ponoć će biti priređen vatromet, a posetiocima će se, kao i ranijih godina, služiti vo na ražnju, kuvano vino i rakija", saopšteno je iz Opštine Gračanica.

Program će početi u 19 časova, a nastupaće lokalni Di-džej "AREAS" i "S2" i "Jovana bend". Gosti večeri su "Boba Rakić i bend" i "Snežana Vušović". Za sve prisutne je osim muzičkog, pripremljen i bogat zabavni sadržaj, kao i nagradne igre.

Pokrovitelj i organizator dočeka je Opština Gračanica u saradnji sa NVO “Gračanička omladinska inicijativa” Promoter događaja je Turistička organizacija Gračanice, koje svim građanima žele srećnu i uspešnu Novu 2023. godinu.

 

 

 


Komentari posetilaca